INTRO

REMEDIAL TEACHING

WAAROM RT

TARIEVEN RT

CONTACT

WERKWIJZE RT

JUNGLE MEMORY

Webdesign by Le Tigre Webdesign Holland

Waarom Remedial Teaching ook wel RT?

Centraal staat het zelfvertrouwen van uw kind.

Ik wil het zelfvertrouwen van uw kind sterk maken, zo geef ik altijd aandacht aan de positieve sterke kanten van uw kind tijdens mijn begeleiding.

 

Ik ga in gesprek met uw kind, zodat hij/zij leert te verwoorden "wat is nu eigenlijk het probleem, wat kan ik doen om dit probleem op te pakken?"

Uw kind kan laten zien wat het moeilijk vindt en vooral hoe kan ik dit oplossen. Uw kind kan laten zien waar het goed in is.

 

Op locatie: Remedial Teaching doe ik zowel bij u thuis als op de school van uw kind. Ik vind het belangrijk dat uw kind in zijn/haar vertrouwde omgeving is.

Het kan gewenst zijn dat ik met de juf/meester en/of Intern Begeleider van uw kind overleg. Dit gesprek met school of overleg op school is altijd mogelijk. Dit kan ook telefonisch.

 

Voor scholen: In het kader van de Wet Passend Onderwijs kan Remedial Teaching ook ingezet worden op scholen voor de begeleiding van leerlingen bij leerproblemen en/of leerlingen met een arrangement.

U kunt bij school navragen of er mogelijkheden zijn om een arrangement aan te vragen. Informeer hiernaar bij de Intern Begeleider van uw kind.

Mijn doel is dat uw kind na een bepaalde periode vaardigheden bezit om weer gebruik te maken van zijn/haar kwaliteiten en mogelijkheden. Uw kind ervaart “Ik kan het!"

JOYCE SNIJDERS - Remedial Teacher |  e-Mail: joyce@js-remedial-teaching.nl - Telefoon: 06  - 17508105 K.v.K nummer: 63712210 - BTW nummer: NL045085717B01 - Disclaimer